Curatare DPF, Curatare Filtru Particule DPF, Gertechteile, curatare fara demontare, DPF Curat.

Curatare filtru DPF fara demontare

De ce se infunda filtrul DPF?

Principalele cauze ale infundarii filtrului DPF sunt: conducerea in traficul urban, care nu permite atingerea temperaturii optime de regenare, utilizarea unui ulei de motor necorespunzator sau vechi, calitatea proasta a combustibilului diesel sau amestecarea cu uleiuri de motor/aditivi neadecvati, kilometrajul mare al vehiculului care poate duce la acumulari mari de cocs.

Iata cateva metode de curatare a filtrului DPF infundat:

Curatarea DPF-ului fara demontare este o solutie avantajoasa atunci cand va confruntati cu probleme de infundare a DPF-ului. Exista cateva metode eficiente de curatare a filtrului, cum ar fi solutiile speciale in acest sens. Acestea ajuta la reducerea temperaturii necesare pentru regenerarea filtrului de particule si dizolva cocsul acumulat.

 

Solutia GerTechTeile este recomandata in acest sens, fiind folosita de peste 1300 de Service-uri din Europa. Cu ajutorul acestei solutii, curatarea DPF-ului se realizeaza foarte rapid si eficient, timpul alocat fiind de 60 de minute. O alta metoda eficienta este curatarea la presiune, care se efectueaza in service-uri auto specializate.

 

Aceasta metoda implica utilizarea unor echipamente speciale pentru a elimina cenusa si alte particule acumulate in filtru. De asemenea,a se pot utiliza dispozitive de regenerare DPF. Acestea genereaza caldura si presiune pentru a declansa regenerarea DPF-ului.

Asadar, curatarea DPF-ului fara demontare este o solutie eficienta pentru a rezolva problemele de infundare a DPF-ului si pentru a mentine performanta optima a vehiculului dumneavoastra. Cu ajutorul metodelor mentionate anterior, puteti evita costurile ridicate si timpul necesar pentru demontarea si inlocuirea filtrului de particule diesel.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.