Devino Partener GerTechTeile DPF

-S.c COMENZI Piese On-lINE S.R.l-

Cautam Distribuitori Regionali

DESPRE COMPANIE:


SC Comenzi Piese Online SRL este o firma romaneasca ce are ca obiect de activitate importul si distributia de piese si accesorii auto.
Firma a fost infiintata in 2020 si care a inregistrat o crestere constanta. Avem birouri si depozite in Bucuresti si Constanta, lucram cu multe ateliere service, mecanici independenti si distribuitori mari de piese pentru care suntem furnizori exclusivi pentru brandurile pe care le reprezentam. Avem o experienta in service de peste 20 de ani si o mentalitate de a face lucru de calitate, nu doar bani, de a construi relatii pe termen lung, stabile si profitabile de ambele parti!!!
Pentru ca sunt doar 2 ani de activitate, putem spune ca este un Start-Op, o companie mica, dar cu ambitii mari, bazate pe calitatea si mai ales utilitatea produselor pe care le distribuim. Incercam sa dezvoltam o relatie de consultant cu clientii nostri, nu de vanzator, adica nu dorim sa fim perceputi ca si vanzatori, ci ca si niste parteneri impreuna cu care clientii nostri pot rezolva o problema foarte importanta: Banii- sau cum sa faci mai multi bani, mai usor, mai repede.

GERtechteile

Produs unic in Romania, marca GerTechTeile

GTT este o marca Germana fondata cu scopul de a aduce pe piata produse de ultima tehnologie in domeniul auto-moto si de a crea relatii profitabile de ambele parti. Pasiunea lor pentru excelenta i-a condus de la inceput sa foloseasca cea mai recenta tehnologie disponibila pentru a obtine produse de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi.
Cu noile cerinte de la Uniunea Europeana referitoare la normele de poluare, la adaugarea biodiesel-ului in componenta motorinei la pompa, piata de curatari filtre DPF va creste cu aprox 3.8% anual, de la o valoare de 10.6 Miliarde USD in prezent.
Noul produs GerTechTeile DPF este rezultatul a mai bine de 10 ani de cercetare si dezvoltare. Aceasta solutie revolutionara ce dizolva hidrocarburile din intregul sistem de evacuare, in special pe cele aflate in DPF, catalizator si EGR, eficientizeaza atat timpul de executie cat si munca depusa pentru a curata filtrul de particule. Acest produs este simplu de utilizat, toata operatiunea dureaza aproximativ o ora iar in marea majoritate a cazurilor, filtrul nu necesita demontare(exista exceptii, bineinteles, nu este un produs-minune). Cu un singur component, este cel mai usor de folosit produs, cel mai rapid in timp, ceea ce ofera o eficienta foarte buna!
Este perfect sigur pentru orice autoturism, nu ataca metalul, plasticul sau cauciucul, nu este inflamabil, este neutru cu mediul inconjurator, nu ataca pielea umana (dar este obligatoriu sa purtati manusi si ochelari de protectie)! Nu reactioneaza cu metalele rare din componenta filtrului DPF (rodiu, paladiu, aur sau platina, etc) ceea ce inseamna ca filtrul curatat isi va pastra proprietatile de filtrare intacte dupa procedura.

Solutia de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF

AVANTAJE

 • Produsul rezolva pentru mecanic problema banilor(mai multi bani, mai repede si mai usor) si pentru client(proprietarul masinii) rezolva problema timpului(aprox o ora fata de cateva zile in mod traditional)
 • Atentie: acest produs face bani distribuitorului nu doar cand este vandut ca si rezolvare a problemei unui filtru infundat! Banii multi se fac de catre distribuitor si de catre proprietarii de flote atunci cand acest produs este folosit in mod preventiv printr-o reducere a consumului de carburant si protejarea componentelor motorului pe termen lung!
 • Avantajul unui produs pe care li vinde toata lumea este ca numele vinde, dar concurenta este strict pe pret- vinde pretul cel mai mic! La un produs nou, fara concurenta nici pe utilitate, nici pe nume, calitatea vinde si dupa ce este acceptat, clientul nu are alta alternativa decat sa cumpere de la cine i l-a prezentat, la pretul oferit de vanzator!
  Informatiile de mai sus sunt menite sa va clarifice si sa va faca sa intelegea mai bine ce produs ar trebui sa reprezentati in piata, aceste instructiuni va trebui sa le cunoasteti si sa le explicati clientilor dumneavoastra!

Solutia de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF

Dezavantaje?

Cateodata este mai greu sa vinzi un produs nou pe piata decat unul pe care li vinde toata lumea.


In general, mecanicii au fost reticenti in a accepta acest produs, pana l-au vazut functionand cu ochii lor! Dupa aceea, comenzile au venit singure, pentru ca oricine il vede sau il foloseste o data, intelege viteza si eficienta financiara!

Gertechteile Dpf

Candidatul Ideal

 • distribuitor/furnizor de piese auto;
 • patron de service sau magazin de piese auto;
 • agent de vânzări în domeniul Auto-Moto;
 • dezvoltator de afaceri;
 • dezvoltator de rețele de distribuitei;
 • tehnician auto;
 • vânzător in MLM-uri;
 • pasionat de mașini;

Ce Oferim?

Distribuitorii vor avea tot suportul nostru pentru a dezvolta o afacere de succes si pe termen lung. Orice potential client dintr-o anumita zona ne contacteaza, va fi redirectionat catre reprezentantul nostru din acea zona!
Numele si numarul de contact al fiecarui reprezentant vor fi disponibile pe site-ul nostru, solutiedpf.ro, alaturi de lista clientilor pe care acestia ii deservesc in zona lor. Astfel, veti beneficia de o expunere online directa de la importator! Dorim sa va asiguram ca oferim asistenta deplina si sprijin constant pentru a va consolida relatia cu clientii si pentru a va dezvolta afacerea pe termen lung. Ne-am angajat sa cream o retea de distributie solida si sa va oferim resursele necesare pentru a atinge succesul in industria auto.


Avantajele parteneriatului constau in:

 • Exclusivitate pe zona;
 • Pret imbatabil(suntem importatori si nu vom vinde produsul niciodata unui client final la pretul de distribuitor);
 • La intrarea in sistem, primiti lista cu toate Service urile agreate RAR pe zona des si clientii deja existenti;
 • Bonus de semnare client nou;
 • Bonus de volum;
 • Privilegiul de a furniza noile produse testate;
 • Instruire de specialitate
 • Pretul RECOMANDAT nu este impus
 • Avantajul de a achizitiona kit-ul de aplicare direct de la producator;
 • Sustinere tehnica si promovare on line si off line a reprezentantului si a clientelor reprezentantului
 • Bonusuri oferite de Importator pentru Clientii distribuitorului;
 • Garantia banilor inapoi daca produsul nu da rezultate;
 • Promovarea ofertelor distribuitorului pe site-ul solutiedpf.ro;
 • Cel putin in teorie, un distribuitor nu are limita in castiguri, ca o informatie negarantata de Importator, un distribuitor individual ar trebui sa ajunga sa castige la ordinul miilor de euro pe luna, in mod recurent, dar asta depinde strict de nivelul de implicare si de efortul depus!
 • Un mecanic, folosind acest produs, poate sa obtina un profit de 100 euro pe ora(sau chiar mai mult in unele cazuri)!!
 • Sistemul de vanzari NU implica investitie din partea distribuitorului (in afara de materialele promotionale, pe care le va cumpara de la Importator la pretul de productie al tipografiei!) dar se cere o crestere constanta a volumului de vizite/vanzari ca si conditie a continuarii colaborarii!