curatare DPF, DPF

De ce sa folosesc Solutia de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF?

De ce sa alegeti Solutia GerTechTeile?

Solutia de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF este un produs nemtesc, unic in Romania care fara sa facem comparatii cu alte branduri de solutie pentru curatat filtre DPF, putem spune ca in ultimii 10 ani am analizat absolut toate solutiile de pe piata si majoritatea sunt bazate pe acizi, solventi sau detergenti. Toate aceste solutii vor reactiona cu metalele scumpe mai sus mentionate, oxindandu-le si in final, eliminandu-le. In urma unei curatari cu o astfel de solutie, in carcasa filtrului va ramane doar un fagure de ceramica fara nici o proprietate de filtrare sau retinere a particulelor nocive. Rezultatul este ca masina nu va functiona in parametri, va polua mai mult si in cazul unui control al noxelor evacuate in atmosfera riscati sa ramaneti fara talon sau cu niste amenzi uriase in statele europene!

Eficienta si rapiditate!

Solutia noastra GerTechTeile DPF, este conceputa pentru a actiona fi rapid si eficient, in doar 60 de minute fara a demonta filtrul de particule. Nu trebuie sa asteptati zile la rand pentru a face programare la un service. 

Economie pe termen lung!

Prin curatarea regulata a filtrului de particule, puteti economisi bani pe termen lung prin prevenirea problemelor si a reparatiilor costisitoare.

Curatare fara demontare!

Nu mai e obligatoriu sa demontezi filtrul de pe masina, dar totusi, sunt cazuri in care datorita pozitiei filtrului (orizontala) sau modelului acestuia(la camioane de exemplu) aceasta operatiune se impune. Exista metode de injectare sub presiune a solutiei pentru a mari eficienta in astfel de cazuri sau folosirea unui activator care multiplica puterea reactiei, dar in general doar unitatile service au astfel de echipamente.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.