Curatare DPF 1 Decembrie

Curatarea DPF in 1 Decembrie (DPF 1 Decembrie)

Curatarea filtrului de particule in 1 Decembrie (DPF 1 Decembrie) a devenit mai usoara cu noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din 1 Decembrie. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din 1 Decembrie

Curatarea Filtrului de Particule in 1 Decembrie poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din 1 Decembrie sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF Bis1 Decembrietrita, Curatare DPF 1 Decembrie, Curatare Filtru de Particule 1 Decembrie

 

Avantajele Curatarii DPF  1 Decembrie cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in 1 Decembrie poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Menținerea DPF-ului în stare curata ajuta la mentinerea eficientei motorului, ceea ce se traduce în economii de combustibil si costuri de operare mai scazute. Folosind GerTechTeile, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF ,  este un produs unic in Romania, folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

Totodata solutia noastra pentru curatat filtre dpf are si un impact ecologic pozitiv. Contribuie la protejarea mediului inconjurator si la promovarea unei mobilitati mai sustenabile.

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile