Curatare DPF Alexandria

Curatarea DPF in Alexandria (DPF Alexandria)

Curatarea filtrului de particule in Alexandria (DPF Alexandria), a devenit mai usoara cu noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Alexandria. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Alexandria

Curatarea Filtrului de Particule in Alexandria poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Alexandria sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF Alexandria, Curatare DPF Alexandria, Curatare Filtru de Particule Alexandria

 

Avantajele Curatarii DPF  Alexandria cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Alexandria poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF ,  este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

Metoda noastra “GerTechTeile DPF” garanteaza refacerea eficientei filtrului de particule DPF si imbunatateste performanta autoturismului.

Totodata solutia noastra pentru curatat filtre dpf are si un impact ecologic pozitiv. Contribuie la protejarea mediului inconjurator si la promovarea unei mobilitati mai sustenabile.

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile