Curatare DPF Brasov

Curatarea DPF in Brasov (DPF Brasov)

Curatarea filtrului de particule in Brasov (DPF Brasovse poate realiza acum mult mai usor folosind noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Brasov. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Brasov

Curatarea Filtrului de Particule in Brasov poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Brasov sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF Brasov, Curatare DPF Brasov, Curatare Filtru de Particule Brasov

 

Avantajele Curatarii DPF  Brasov cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Un DPF curat are o eficienta maxima in colectarea si retinerea particulelor daunatoare, asigurand mentinerea la niveluri scazute a emisiilor de particule.

Curatarea DPF in Brasov poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF ,  este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

Un filtru DPF, atunci cand este curat si funcționeaza corect, are rolul de a retine particulele fine de praf si cenusa provenite din emisiile motoarelor diesel. Acest lucru contribuie la reducerea emisiilor de particule daunatoare in aerul inconjurator si la protejarea sanatatii publice si a mediului.

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile