Curatare DPF Cluj-Napoca

Curatarea DPF in Cluj-Napoca (DPF Cluj-Napoca)

Curatarea filtrului de particule in Cluj-Napoca (DPF Cluj-Napocaa devenit mai usoara cu noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Cluj-Napoca. Produsul nostru de curatare DPF elimina depunerile nocive si cenusa din filtrul tau de particule diesel, restabilindu-l la eficienta maxima.

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Cluj-Napoca

Curatarea Filtrului de Particule in Cluj-Napoca poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Cluj-Napoca sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF Cluj-Napoca, Curatare DPF Cluj-Napoca, Curatare Filtru de Particule Cluj-Napoca

 

Avantajele Curatarii DPF  Cluj-Napoca cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Cluj-Napoca poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF  este un produs unic in Romania, folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

Scopul utilizarii solutiei GerTechTeile este acela de a mentine filtrul DPF curat, fapt care conduce la reducerea emisiilor daunatoare si ajuta la protejarea mediului inconjurator.

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile