Curatare DPF Focsani

Curatarea DPF in Focsani (DPF Focsani)

Curatarea filtrului de particule in Focsani (DPF Focsani), a devenit mai usoara cu noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Focsani. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Focsani

Curatarea Filtrului de Particule in Focsani poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Focsani sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

Curatarea si intretinerea filtrului de particule joaca un rol important pentru fiecare autoturism diesel. Curatarea Filtrului de Particule DPF se realizeaza de obicei la 1 an in functie de cati kilometrii au fost. parcursi. Solutia noastra de curatare a filtrului de particule DPF este unica in Romania si este folosita in peste 1300 de service-uri. 

 

Curatare DPF Focsani, Curatare DPF Focsani, Curatare Filtru de Particule Focsani

 

Avantajele Curatarii DPF  Focsani cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Focsani poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF ,  este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

Totodata solutia noastra pentru curatat filtre dpf are si un impact ecologic pozitiv. Contribuie la protejarea mediului inconjurator si la promovarea unei mobilitati mai sustenabile.

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile