Curatare DPF Husi

Curatarea DPF in Husi (DPF Husi)

Curatarea filtrului de particule in Husi (DPF Husi), a devenit mai usoara cu noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Husi. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Husi

Curatarea Filtrului de Particule in Husi poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Husi sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF Husi, Curatare DPF Husi, Curatare Filtru de Particule Husi

 

Avantajele Curatarii DPF  Husi cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Husi poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF ,  este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

Curatarea DPF este totodata foarte eficienta atat pentru autobuze sau camioane, cat si catalizatoare pentru camioane mari (SCR).  Calculatorul DPF poate fi folosit pentru a va face o idee cat de mult puteti economisi daca este efectuata curatarea DPF / curatarea catalizatorului la timp.

Totodata solutia noastra pentru curatat filtre dpf are si un impact ecologic pozitiv. Contribuie la protejarea mediului inconjurator si la promovarea unei mobilitati mai sustenabile.

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile