Curatare DPF Ineu

Curatarea DPF in Ineu (DPF Ineu)

Curatarea filtrului de particule in Ineu (DPF Ineu) este la indemana oricui cu ajutorul solutiei noastre GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Ineu. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Ineu

Curatarea Filtrului de Particule in Ineu poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Ineu sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

Curatarea sau regenerarea filtrului de particule diesel poate fi facuta cu Solutia GerTechTeile DPF. Rezultatele sunt vizibile dupa 60 de minute si cel mai mare avantaj il reprezinta faptul ca solutia DPF actioneaza fara demontareaf filtrului de particule. 

 

Curatare DPF Ineu, Curatare DPF Ineu, Curatare Filtru de Particule Ineu

 

Avantajele Curatarii DPF  Ineu cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Ineu poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF ,  este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

Scopul utilizarii solutiei GerTechTeile este acela de a mentine filtrul DPF curat, fapt care conduce la reducerea emisiilor daunatoare si ajuta la protejarea mediului inconjurator.

Inainte de Curatare DPF Ineu, Curatare DPF Ineu, Curatare Filtru de Particule Ineu

Dupa curatare DPF Ineu, Curatare DPF Ineu, Curatare Filtru de Particule Ineu

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile