Curatare DPF Miercurea Ciuc

Curatarea DPF in Miercurea Ciuc (DPF Miercurea Ciuc)

Filtrul de particule diesel (DPF), cunoscut si sub denumirea de filtru de particule diesel, este un component important in sistemul de emisii al vehiculelor diesel. Scopul principal al unui DPF este sa captureze si sa reduca emisiile de particule fine de carbon care sunt produse in timpul arderii combustibilului diesel. Aceste particule fine pot fi nocive pentru mediul inconjurator si pentru sanatatea umana, de aceea este necesar ca filtrul DPF sa fie in permanenta curat. 

Curatarea filtrului de particule in Miercurea Ciuc (DPF Miercurea Ciuc) a devenit mai usoara cu noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Miercurea Ciuc. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Miercurea Ciuc

Curatarea Filtrului de Particule in Miercurea Ciuc poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Miercurea Ciuc sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF Miercurea Ciuc, Curatare DPF Miercurea Ciuc, Curatare Filtru de Particule Miercurea Ciuc

 

Avantajele Curatarii DPF  Miercurea Ciuc cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Miercurea Ciuc poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF  este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

 

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile