Curatare DPF Slatina

Curatarea DPF in Slatina (DPF Slatina)

Filtrul DPF, cunoscut si sub denumirea de filtru de particule diesel, este un component important al sistemului de emisii al unui vehicul diesel. Acesta are rolul de a captura si de a retine particulele fine de praf si funingine care sunt emise in timpul procesului de ardere a combustibilului diesel. Prin reducerea acestor emisii, DPF-ul contribuie la protejarea mediului inconjurator si la mentinerea calitatii aerului. Cu toate acestea, pentru a functiona eficient, DPF-ul trebuie sa ramana curat.

Curatarea filtrului de particule in Slatina (DPF Slatina) se poate realiza mult mai usor, folosind noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Slatina. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Slatina

Curatarea Filtrului de Particule in Slatina poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Ineu sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF Slatina, Curatare DPF Slatina, Curatare Filtru de Particule Slatina

 

Avantajele Curatarii DPF  Slatina cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Slatina poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF  este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

 

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile