Curatare DPF Targu Jiu

Curatarea DPF in Targu Jiu  (DPF Targu Jiu)

Filtrul de particule diesel (DPF), cunoscut si sub denumirea de filtru de particule diesel, este un component important in sistemul de emisii al vehiculelor diesel. Scopul principal al unui DPF este sa captureze si sa reduca emisiile de particule fine de carbon care sunt produse in timpul arderii combustibilului diesel. Aceste particule fine pot fi nocive pentru mediul inconjurator si pentru sanatatea umana, de aceea este necesar ca filtrul DPF sa fie in permanenta curat. 

Curatarea filtrului de particule in Targu Jiu (DPF Targu Jiu) a devenit mai usoara cu noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Targu Jiu. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Targu Jiu 

Curatarea Filtrului de Particule in Targu Jiu poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Targu Jiu sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF Targu Jiu , Curatare DPF Targu Jiu , Curatare Filtru de Particule Targu Jiu

 

Avantajele Curatarii DPF  Targu Jiu cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Targu Jiu poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF  este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

 

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile