Curatare DPF Timisoara

Curatarea DPF in Timisoara (DPF Timisoara)

Curatarea filtrului de particule in Timisoara (DPF Timisoara), a devenit mai usoara cu noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Timisoara. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Timisoara

Curatarea Filtrului de Particule in Timisoara poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Alexandria sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF Timisoara, Curatare DPF Timisoara, Curatare Filtru de Particule Timisoara

 

Avantajele Curatarii DPF  Timisoara cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Timisoara poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF , este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

Curatarea sau regenerarea filtrului de particule diesel poate fi facuta cu Solutia GerTechTeile DPF. Rezultatele sunt vizibile dupa 60 de minute si cel mai mare avantaj il aduce faptul ca solutia DPF actioneaza fara demontareaf filtrului de particule. 

Totodata solutia noastra pentru curatat filtre dpf are si un impact ecologic pozitiv. Contribuie la protejarea mediului inconjurator si la promovarea unei mobilitati mai sustenabile.

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile