Curatare DPF Vaslui

Curatarea DPF in Vaslui (DPF Vaslui)

Curatarea filtrului de particule in Vaslui (DPF Vaslui), a devenit mai usoara cu noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Vaslui. 

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Vaslui

Curatarea Filtrului de Particule in Vaslui poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Vaslui sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF Vaslui, Curatare DPF Vaslui, Curatare Filtru de Particule Vaslui

 

Avantajele Curatarii DPF  Vaslui cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Vaslui poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF ,  este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

Solutia GerTechTeile DPF este folosita in multe service-uri atat din Romania cat si din Europa. Poate fi folosita pentru toate tipurile de filtre de particule, DPF/ FAP (inclusiv EURO 6). 

Totodata solutia noastra pentru curatat filtre dpf are si un impact ecologic pozitiv. Contribuie la protejarea mediului inconjurator si la promovarea unei mobilitati mai sustenabile.

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile