Curatare Filtru de Particule – GerTechTeile DPF

Curatare Filtru de Particule – GerTechTeile DPF

Reduceti consumul de carburant prin curatarea filtrelor de particule cu GerTechTeile DPF. Oricine cu sau fara cunostinte tehnice poate folosi aceasta solutie de curatare filtru DPF.

Aceasta este ultima metoda germana mult laudata la nivel international de a reduce consumulul de carburant si timpul necesar curatirii filtrului DPF. GerTechTeile DPF este solutia ideala în 2023 pentru curatarea filtrelor de particule DPF. Cu GerTechTeile puteti scapa de întretinerea costisitoare a acestora si consumatoare de timp.

Obtineti beneficii economice în urma curatarii filtrelor de particule DPF cu Ger Tech Teile DPF

În atelierele de mecanica din Germania, solutia Ger Tech Teile DPF s-a dovedit a fi rapida si eficienta în curatarea filtrelor de particule DPF. Aceasta solutie inovatoare permite proprietarilor de masini sa scape de vizita la atelier. În cazul în care ati efectuat anterior aceastaoperatiune deja stiti ca este consumatoare de buget si timp asociat cu curatarea traditionala a acestor filtre.

Comparativ cu metoda traditionala care implica costuri de peste 1500 de lei si mai mult de 3 zile de munca într-un atelier mecanic autorizat, Ger Tech Teile DPF ofera o alternativa convenabila si rapida. Cu echivalentul a doar 100 de euro sau 550 de lei, proprietarii de masini pot beneficia de aceasta solutie si pot curata filtrul de particule în mai putin de 2 ore, chiar în fata blocului sau în garajul personal.

Reduceti consumul de timp si energie în curatarea filtrelor de particule DPF

Un aspect important al solutiei GerTech Teile DPF este accesibilitatea sa. Orice proprietar de masina, indiferent de cunostintele de mecanica pe care le are, poate folosi aceasta solutie. Compania germana a postat mai multe videoclipuri pe canalul lor de YouTube, în care demonstreaza pas cu pas cum se poate curata filtrul de particule într-o ora, fara a fi necesara demontarea întregii masini, asa cum era necesar în trecut. 


Cu solutia lor inovatoare si accesibila, Ger Tech Teile DPF si importatorul sau din România, S.C. Comenzi Piese OnLine S.r.l., ofera proprietarilor de masini o modalitate convenabila si eficienta de a curata filtrul de particule DPF, eliminând astfel costurile si bataile de cap asociate cu metodele traditionale.

Speram ca am stârnit curiozitatea pentru aceasta solutie revolutionara de curatat flitrul de particule iar redactia PresaOnline va ureaza un an mai bun, cu cât mai putine vizite la atelierele auto iar in cazul in care este inevitabil sau necesar nu uitati de GerTechTeile DPF. Veti obtine o reducere semnificativa in bugetul alocat si veti avea un filtru de particule curat ca in prima zi.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.