Curatare DPF Arad

Curatarea DPF in Arad (DPF Arad)

Curatarea filtrului de particule in Arad (DPF Arad), a devenit mai usoara cu noua noastra solutie GerTechTeile care curata filtrul de particule. Curatarea DPF se realizeaza cu usurinta, fara a demonta filtrul de particule. Procesul se poate desfasura de acasa sau in unul din service-urile din Arad. 

Un filtru DPF curat, intretinut cu ajutorul solutiei GerTechTeile, inseamna o masina mai eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil, ceea ce se traduce in economii semnificative pe termen lung. Curatarea Filtrului de Particule DPF se realizeaza de obicei la 1 an in functie de cati kilometrii au fost parcursi. Solutia noastra de curatare a filtrului de particule DPF este unica in Romania si este folosita in peste 1300 de service-uri. 

Inainte de Curatare DPF cu GerTechTeile, Curatare DPF Arad, Curatare Filtru de Particule Arad
Dupa Curatarea DPF cu GerTechTeile, Curatare DPF Arad, Curatare Filtru de Particule Arad

Curatarea Filtrului de Particule in Service-urile din Arad

Curatarea Filtrului de Particule in Arad poate fi efectuata si in cadrul unui service auto. Acest lucru va permite service-urilor din Arad sa ofere clientilor servicii de calitate superioara, fara a fi nevoie sa demonteze filtrul sau sa apeleze la solutii costisitoare si consumatoare de timp.

 

Curatare DPF, Curatare DPF Arad, Curatare Filtru de Particule Arad

Avantajele Curatatii DPF Arad cu ajutorul Solutiei de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF 

Curatarea DPF in Arad poate fi un proces la indemana oricui, indiferent de experienta in domeniul auto. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile care sunt afisate pe sticla, iar solutia va incepe sa actioneze. Efectul puternic de curatare va inlatura rezidurile acumulate si va restabili fluxul gazelor de esapament, redand masinii eficienta optima. Soluția lichida de curatat filtre de Particule GerTechTeile DPF ,  este un produs unic in Romania folosit in peste 1300 de service-uri din Europa.

Scopul utilizarii solutiei GerTechTeile este acela de a mentine filtrul DPF curat, fapt care conduce la reducerea emisiilor daunatoare si ajuta la protejarea mediului inconjurator.

Formular de Parteneriat

Devino Partener GerTechTedile