Curatare DPF, Filtru infundat, Curatam DPF

Economiseste carburant prin GerTechTeile DPF

Filtrul de particule (DPF) infundat? 

Filtrul de particule, care poate fi gasit si sub denumirea de DPF, ajuta la reducerea particulelor nocive emise de motoarele diesel. Cu toate acestea, dupa o perioada de timp, acesta se poate infunda, afectand performanta vehiculului. Simptomele unui DPF infundat includ o scadere a puterii motorului si consumul crescut de carburant. 


Catalizatorul, o alta componenta cruciala în reducerea emisiilor, poate fi de asemenea curatat cu ajutorul solutiei noastre de curatat GerTechTeile DPF. Curatarea catalizatorului diesel sau a celui pe benzina ajuta la optimizarea performantei si la prelungirea duratei de viata a acestuia.

Pentru cei care doresc sa efectueze curatarea acasa, solutia GerTechTeile DPF. Acesta poate fi achizitionat sau închiriat si este un instrument eficient în mentinerea componentelor vehiculului într-o stare optima.

De asemenea, este esential sa tinem cont de parerile si recomandarile altor utilizatori înainte de a alege un anumit serviciu sau produs. Exista forumuri si platforme online unde puteti gasi recenzii si experiente ale altor proprietari de masini.

Economiseste carburant prin GerTechTeile DPF 

Un filtru DPF curat inseamna o economie de carburant insemnata: daca in mod normal masina dvs consuma 10 litri/ 100km si parcurgeti 50.000 km pe an, dupa curatarea cu GerTechTeile DPF este posibil sa va scada consumul cu pana la 10%, asta inseamna o economie de 1 litru la 100km, adica o economie de aprox 2500 ron per an!!! Nu are rost sa facem calculul in cazul unei autoutiliatare sau a unui camion care consuma mult mai mult si parcurg mult mai multi kilometri pe an!

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.