Curatare DPF, Curatare filtru particule

Cea mai buna solutie pentru curatare filtru DPF din Romania

Avantajele utilizarii solutiei GerTechTeile DPF

Extinderea duratei de viata a filtrului

Utilizarea regulata a solutiei GerTechTeile DPF la intervale de 100-150.000 de kilometri poate extinde durata de viata a filtrului si a motorului. Aceasta ofera economii semnificative înlocuirea frecventa a DPF-ului.

Neutralitate fata de metalele scumpe


Formula chimica a solutiei GerTechTeile DPF este neutra cu metalele scumpe (aur, platina, paladiu, rodium) din componenta filtrului. Astfel, capacitatea de filtrare a DPF-ului ramane intacta dupa curatare, evitand oxidarea si eliminarea acestor metale valoroase.

Economie de combustibil:


Un filtru DPF curat poate duce la o economie semnificativa de combustibil. Consumul de carburant poate scadea cu pana la 10% dupa curatarea cu GerTechTeile DPF, rezultand economii substantiale pe termen lung.

Protejarea motorului si a componentelor:


Un filtru DPF înfundat poate cauza probleme la diverse componente, precum senzorul de presiune diferentiala, turbina, supapele pe evacuare sau sondele Lambda. Curatarea regulata a DPF-ului cu solutia GerTechTeile DPF poate ajuta la protejarea acestor piese costisitoare.

Filtrul de particule diesel (DPF) poate fi o componenta esentiala pentru reducerea emisiilor de particule nocive în motoarele diesel. Cu toate acestea, utilizarea si întretinerea adecvata a DPF-ului sunt cruciale pentru a evita problemele si pentru a beneficia de avantajele sale. Solutia GerTechTeile DPF ofera o optiune eficienta pentru curatarea DPF-ului, extinzand durata de viata a filtrului si protejand motorul. Asigurarea unei curatari regulate si respectarea instructiunilor producatorului pot contribui la mentinerea performantei optime a filtrului de particule diesel.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.